sobota, 13 kwietnia 2013

10.

Leniwy poranek, niedobory w wyposażeniu kuchni i mój pierwszy domowy kokosowy budyń (w za dużym rondelku:)) !!! Do tego pieczony*_* Najlepsze śniadanie jakie jadłam kiedykolwiek. Do tego ta złocista owsiana kruszonka i jestem w niebie<3 Przepis i inspiracja
Domowy, pieczony budyń kokosowy z jabłkiem (większość na spodzie)                                                                                        i otrębową kruszonką. Zielona herbata.
 Dziś się streszczam, bo nawet nie zaczęłam lekcji, a piekę jeszcze tort dla mamy^^ Jeśli zdążę to upichcę jeszcze coś jeszcze, ale nie jestem co ;)
  Na koniec mam do Was wielką prośbę!
Znacie jakieś sprawdzone przepisy na prosty szpinak?


9 komentarzy:

  1. domowy budyń to pyszna sprawa :) odkąd taki odkryłam to na zawsze pożegnałam się z tymi, które są dostępne w sklepach.

    OdpowiedzUsuń
  2. Muszę spróbować, uwielbiam kokosa :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Całość brzmi rewelacyjnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. domowy najlepszy :D zapiekany to już wogóle cudo! ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam budyń! a kokos jeszcze bardziej! pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  6. wow, to dopiero musiało byc dobre<3
    na szpinak? może po prostu makaron z kurczakiem, szpinakiem i fetą?:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Szpinak to zuoooo! :p

    Ale domowy kokosowy budyń to niebo w gębie:))

    OdpowiedzUsuń
  8. Owsiana kruszonka brzmi smacznie. Brzmi jak: poproszę porcje do owsianki!

    Szpinak ? Ja co prawda szpinak bardzo lubię, do tego stopnia że lekarz kazał mi go ograniczyć, ale prawda jest taka ze dobry szpinak to robi moja mama. Ja robię niezłą papkę, więc tutaj chyba nie pomogę. Chociaż i tak uwżaam, że najlepsze co mozna zrobić ze szpinakiem to listkami posypać domowa pizze. Taką na razowym spodzie, ze szpinakiem, orzechami włoskimi i mozarellą.

    OdpowiedzUsuń